PhonePower ApS

RO’s Torv Roskilde
ROs Torv 1, 4000 Roskilde

Om os

Om PhonePower

Hurtig, effektiv og professionel behandling

Da PhonePower blev grundlagt var ambitionen ikke at være Danmarks største, men Danmarks bedste reparatører indenfor mobile enheder.
De har siden arbejdet hårdt og intenst for at nå vores mål, med stor succes, og de står nu derfor med kort vej igen, hvilket gør dem utrolig stolte.

Hele historien startede da to unge drenge havde en klar ambition om at åbne deres egen mobilreparation forretning, da de i utallige timer har arbejdet for andre mobilreparatører. Det var et spørgsmål om tid før de ville åbne deres egen butik i de flotteste rammer på RO’s Torv, men først skulle der styr på deres uddannelse.

Grunden til deres succes skal findes i deres altid tilfredse kunder, som altid mødes med et smil. Udover deres utrolig venlige og kundeorienterede

behandling får de også meget ros for deres hurtige, effektive og professionelle behandling.

I dag er de RO’s Torv eneste reparatører og har dagligt 50 kunde henvendelser og i højsæsonen kan det løbe op på 100 henvendelser.

PhonePower er autoriseret reparatører og har altid fingeren i pulsen over nyeste teknologier og smartere løsninger til kunderne.
En af de store fordele til at få telefonen repareret hos PhonePower er, ikke nok med bliver man behandlet som en værdifuld kunde, men samtidig med man venter, kan man tage forbi Peace Of Cake og få en gratis kop kaffe.