PhonePower ApS

RO’s Torv Roskilde
ROs Torv 1, 4000 Roskilde

Reparation af iPhone 7

Reparation af iPhone 7

Der ydes 24 måneders garanti på alle reparationer.

Har du været så uheldig at ødelægge din nye telefon er der hjælp at hente hos PhonePower.
Her på siden kan du læse om priserne for de enkelte komponent dele på din telefon samt bestille tid til butikken. Med online bestilling sparer du ventetiden i butikken og så gør vi et ihærdigt forsøg på at få din telefon fixet hurtigst muligt.

BESTIL EN TID VÆLG NY MODEL
Over 50.000 reparationer
2 års garanti på alle reparationer
Byens bedste og hurtigste autoriseret reparatører
Reparation Pris Tid
Frontskærm udskiftning
A+ 799 dk 30 min
Original 1299 dk 30 min
Batteri udskiftning 599 dk 30 min
Dock udskiftning (ladestik) 599 dk 30 min
Tænd og sluk knap udskiftning 599 dk 30 min
Ørehøjtaler udskiftning 499 dk 30 min
Højtaler udskiftning 599 dk 30 min
Frontkamera udskiftning 699 dk 30 min
Kamera udskiftning (bag) 699 dk 30 min
Mikrofon udskiftning 599 dk 30 min
Øresensor udskiftning 699 dk 30 min
Vibration udskiftning 699 dk 30 min
Volumeknap udskiftning 699 dk 30 min
VÆLG NY MODEL
Over 50.000 reparationer
2 års garanti på alle reparationer
Byens bedste og hurtigste autoriseret reparatører

Service uden dyre priser

Med 2 års garanti, så du er sikret

Hos PhonePower går vi meget op i kvalitet og derfor sætter vi den i højeste prioritering, ved vi hvor vigtig din telefon er. Dette viser vi ved at give dig 2 års reklamationsret uanset om det er en brugt telefon.

Gratis kaffe hos Peace Of Cake mens du venter

Mens du har afleveret din telefon hos PhonePower tilbyder vi alle vores kunder en gratis kop kaffe fra Peace Of Cake. Sluk tørsten og nyd kaffen, mens du venter på din telefon.

Mængderabat og fordele til private eller erhverv

Vi tilbyder fordelagtige rabat muligheder til dig som privat person eller virksomhed. Har du flere telefoner som skal repareres, så tilbyder vi selvfølgelig mængderabat. Kom forbi og hør hvor meget du kan spare.