PhonePower ApS

RO’s Torv Roskilde
ROs Torv 1, 4000 Roskilde

Reparation af Galaxy S7

Reparation af Galaxy S7

Der ydes 24 måneders garanti på alle reparationer.

Har du været så uheldig at ødelægge din nye telefon er der hjælp at hente hos PhonePower.
Her på siden kan du læse om priserne for de enkelte komponent dele på din telefon samt bestille tid til butikken. Med online bestilling sparer du ventetiden i butikken og så gør vi et ihærdigt forsøg på at få din telefon fixet hurtigst muligt.

BESTIL EN TID VÆLG NY MODEL
Over 50.000 reparationer
2 års garanti på alle reparationer
Byens bedste og hurtigste autoriseret reparatører
Reparation Pris Tid
Galaxy S7 Frontskærm udskiftning – Original 1199 dk 30 min
Galaxy S7 Batteri udskiftning 599 dk 30 min
Galaxy S7 Dock udskiftning (ladestik) 599 dk 30 min
Galaxy S7 Tænd og sluk knap udskiftning 599 dk 30 min
Galaxy S7 Ørehøjtaler udskiftning 599 dk 30 min
Galaxy S7 Højtaler udskiftning 499 dk 30 min
Galaxy S7 Frontkamera udskiftning 599 dk 30 min
Galaxy S7 Kamera udskiftning (bag) 599 dk 30 min
Galaxy S7 Mikrofon udskiftning 599 dk 30 min
Galaxy S7 Øresensor udskiftning 599 dk 30 min
Galaxy S7 Vibration udskiftning 499 dk 30 min
Galaxy S7 Volumeknap udskiftning 599 dk 30 min
VÆLG NY MODEL
Over 50.000 reparationer
2 års garanti på alle reparationer
Byens bedste og hurtigste autoriseret reparatører

Service uden dyre priser

Med 2 års garanti, så du er sikret

Hos PhonePower går vi meget op i kvalitet og derfor sætter vi den i højeste prioritering, ved vi hvor vigtig din telefon er. Dette viser vi ved at give dig 2 års reklamationsret uanset om det er en brugt telefon.

Gratis kaffe hos Peace Of Cake mens du venter

Mens du har afleveret din telefon hos PhonePower tilbyder vi alle vores kunder en gratis kop kaffe fra Peace Of Cake. Sluk tørsten og nyd kaffen, mens du venter på din telefon.

Mængderabat og fordele til private eller erhverv

Vi tilbyder fordelagtige rabat muligheder til dig som privat person eller virksomhed. Har du flere telefoner som skal repareres, så tilbyder vi selvfølgelig mængderabat. Kom forbi og hør hvor meget du kan spare.