PhonePower ApS

RO’s Torv Roskilde
ROs Torv 1, 4000 Roskilde

Reparation af Galaxy S5 Mini

Reparation af Galaxy S5 Mini

Der ydes 24 måneders garanti på alle reparationer.

Har du været så uheldig at ødelægge din nye telefon er der hjælp at hente hos PhonePower.
Her på siden kan du læse om priserne for de enkelte komponent dele på din telefon samt bestille tid til butikken. Med online bestilling sparer du ventetiden i butikken og så gør vi et ihærdigt forsøg på at få din telefon fixet hurtigst muligt.

BESTIL EN TID VÆLG NY MODEL
Over 50.000 reparationer
2 års garanti på alle reparationer
Byens bedste og hurtigste autoriseret reparatører
Reparation Pris Tid
Galaxy S5 Mini Frontskærm udskiftning – Original 849 dk 30 min
Galaxy S5 Mini Batteri udskiftning 499 dk 30 min
Galaxy S5 Mini Dock udskiftning (ladestik) 499 dk 30 min
Galaxy S5 Mini Tænd og sluk knap udskiftning 399 dk 30 min
Galaxy S5 Mini Ørehøjtaler udskiftning 399 dk 30 min
Galaxy S5 Mini Højtaler udskiftning 399 dk 30 min
Galaxy S5 Mini Frontkamera udskiftning 399 dk 30 min
Galaxy S5 Mini Kamera udskiftning (bag) 1099 dk 30 min
Galaxy S5 Mini Mikrofon udskiftning 399 dk 30 min
Galaxy S5 Mini Øresensor udskiftning 499 dk 30 min
Galaxy S5 Mini Vibration udskiftning 399 dk 30 min
Galaxy S5 Mini Volumeknap udskiftning 499 dk 30 min
VÆLG NY MODEL
Over 50.000 reparationer
2 års garanti på alle reparationer
Byens bedste og hurtigste autoriseret reparatører

Service uden dyre priser

Med 2 års garanti, så du er sikret

Hos PhonePower går vi meget op i kvalitet og derfor sætter vi den i højeste prioritering, ved vi hvor vigtig din telefon er. Dette viser vi ved at give dig 2 års reklamationsret uanset om det er en brugt telefon.

Gratis kaffe hos Peace Of Cake mens du venter

Mens du har afleveret din telefon hos PhonePower tilbyder vi alle vores kunder en gratis kop kaffe fra Peace Of Cake. Sluk tørsten og nyd kaffen, mens du venter på din telefon.

Mængderabat og fordele til private eller erhverv

Vi tilbyder fordelagtige rabat muligheder til dig som privat person eller virksomhed. Har du flere telefoner som skal repareres, så tilbyder vi selvfølgelig mængderabat. Kom forbi og hør hvor meget du kan spare.