PhonePower ApS

RO’s Torv Roskilde
ROs Torv 1, 4000 Roskilde

Erhverv

PowerService til virksomheder

Hurtig, effektiv og professionel behandling

Hos PowerPhone er kvalitet, og god service i højsædet. Som erhvervspartner ved PowerPhone får du tilknyttet en fast kontaktperson, som kender Jer, og Jeres forretning. Vores mange års erfaring inden for branchen og effektive arbejdsrutiner betyder, at du får svar på din reparation inden for 24-timer, og ofte samme dag. Vi har uddannede teknikere med mange års erfaring, på vores IT værksted har vi alt hightech udstyr, og kan lave alle slags reparationer

Gratis overtagelse af garanti

Vi overtager de resterende måneder af garantien på alle enheder, vi reparerer. Dermed er der ingen risiko ved at vælge PhonePower fremfor producentens egne værksteder. Derudover tilbyder vi også at håndtere reklamationer på Apple-enheder, vi ikke har repareret.

Vi afhenter og leverer på jeres adresse

For at mindske jeres besvær, afhenter vi de beskadige produkter på jeres adresse, og så leverer vi dem lige til døren igen, efter reparationen er afsluttet. Ønsker i andre måder for afhentning og levering, kan dette gøres igennem vores kundeservice. Det er selvfølgelig også muligt at afhente dem i butikken på RO’s Torv.

Bliv sikret fremover